Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı’dan, Yunus Emre Kurt’a cevap gecikmedi

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, elektriğe gelen zamma tepki göstererek faturalarını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kandil gönderdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan cevap gecikmedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik zamlarını protesto etmek için elektrik faturalarını yatırmayacağını söylemişti. Bu açıklamanın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli devreye girmiş, Kılıçdaroğlu’na kandil gönderilmesini istemişti. Kocaeli’den de bu isteğe karşılık geldi.

“FİZİKEN IŞIKTAN FAYDALACAKTIR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da Kılıçdaroğlu’na kandil gönderidğini duyurdu. Kurt, “Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’nin  talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kandil yolladık.  Kandil’deki dostları ile birlikte kendilerinin kararan kalplerini aydınlatmasa da fiziken ışıktan faydalanacaktır.

“KANDİL’E YABANCI DEĞİL”

Bu kapsamda Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmak istedik.  Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.”

YILDIZLI: AYNI EFORU BEKLİYORUZ

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, bu duruma kayıtsız kalmayarak Kurt’a cevap verdi. Yıldızlı, “Genel başkanımıza kandil gönderen, milletimizi sefalete sürükleyen iktidar yönetiminin ortağı MHP’nin Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’tan aynı eforu, vatandaşa gelen zamlı soygun faturalarını saraya yollayarak sergilemesini de bekliyoruz.” dedi.

harun yildizli yunus emre kurt