Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Ayaz’dan Cem Şakoğlu’na: “Şeytan” diyen İzmit Belediyesi sözcüsünü hala kim konuşturuyor?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediyesi Sözcüsü Cem Şakoğlu’na göndermede bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediyesi Sözcüsü Cem Şakoğlu’na göndermede bulundu. Bilindiği gibi Cumhuriyet Parkı’nın Millet İttifakı İl Başkanları’nın talimatıyla meclis üyeleri ile Tahir Büyükakın ile görüşmesi sonucu İzmit’e verilmesine oy birliğiyle karar verilmişti.

“ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK BİR OYUNLA…”

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı  yaptığı yazılı açıklamada, “Yaklaşık bir, bir buçuk sene önce Cumhuriyet Parkının tahsisini bize vermeyeceğinizi söyleyen siz değil miydiniz? Halk bu duruma isyan edip Cumhuriyet Parkında kalabalıklar halinde toplanınca KBB meclis toplantısında “Fatma Hanım Cumhuriyet Parkını size vermeyeceğimizi mi sandınız” diyen siz değil miydiniz? Bu söylem sonrasında biz parkın kafesinde tadilat yapmaya kalktığımızda yine şeytanın aklına gelmeyecek bir oyunla Gazi Lisesinin koruma alanını meclisin oyları ile genişletip parkın içindeki kafenin tadilatını durduran yine siz değil misiniz?” ifadelerine yer verdi.

“HALA KİM KONUŞTURUYOR?”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, bu açıklama üzerine, “Mensubu bulundukları ittifakın il başkanlarına ve meclis üyelerine “şeytan” diyen İzmit Belediyesi sözcüsünü hala kim konuşturuyor???” şeklinde yanıt verdi.

Hasan ayaz