Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar: Kocaeli iyi yönetilmiyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Kocaeli iyi yönetilmiyor. Türkiye’ye bu kadar çok katkı sunan bir kentin daha iyi yönetilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi

Uğur EnçSebahattin AydınTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bugün Kocaelili basın mensupları ile Kartepe’de bir araya geldi. Manzara Restaurant’ta gazetecilerle kahvaltı yapan Akar gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Akar’ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye’ye büyük katma değer sağlayan Kocaeli hak ettiği değeri alamıyor.

DAHA İYİ YÖNETİLMELİ

Kamu binalarının yenilendiğini, hastane ihtiyaçlarının giderildiğini, konut ihtiyaçlarının giderildiğini görmüyorsunuz. Kocaeli her gün artan nüfusuyla yeni okullara, yeni hastanelere ihtiyacı var. Her yıl yenilerini inşa etmek zorundasınız. Çok önemli bir kent. Kocaeli iyi yönetilmiyor. Türkiye’ye bu kadar çok katkı sunan bir kentin daha iyi yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu konuda eksiklik olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra siyaset yapacak arkadaşların Kocaeli’ye daha fazla önem vermesi gerekiyor.”