Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz: Asla geri çekilmeyeceğim

Başiskele Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olduğunu açıklayan Hüseyin Ayaz, “Ölüm hariç adayım. Fiziki olarak geri çekilmeyeceğim. Tarık Bin Ziyad’ın söylediği gibi ‘Gemileri yaktık. Ya galip geleceğiz, ya şehit düşeceğiz.” dedi.

Başiskele Belediye Başkanlığı’na bağımsız

ugurBaşiskele’de 2 dönem Ak Parti’den belediye başkanı seçilen, geçtiğimiz dönem yeniden aday gösterilmeyen Hüseyin Ayaz bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Yuvacık’ta seçim koordinasyon merkezi ile birlikte bir basın toplantısı gerçekleştiren Ayaz şöyle konuştu; “Bugün burada toplanmamızın sebebi, Başiskele halkına Başiskele’nin hizmetkarı olarak hizmet etme arzumuzu sizlerin vesilesi ile kamuoyuna duyurmak. Bugüne akdar görevde olduğumuz süre içerisinde ve sonrasında bizi zaman zaman arayıp halimizi hatrımızı soran, bize destek veren herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bizim dostumuzmuşsunuz. Belediye başkanlığını bıraktığım günden bugüne Başiskele halkının bizim hizmetlerimiz, sevgimizi, aşkımızı, aşkla yapmış olduğumuz hizmetlerimizi özlediğini syöleyek SKM’deki bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

KOLTUK SEVDASI DEĞİL

Bu beş yıllık süre içerisinde aktif olarak siyasetle ilgilenmedim. Ama beş yıl önce Doğantepe’de yapmış olduğumuz son açılışta siyasetten kopmayacağımızı, bizi siyaseten yok görenlerin üzüntü duyacağını söylemiştim. Bunu şunun için hatırlatıyorum Başiskele Belediye Başkanlığı’na aday olmamız bir koltuk sevdası değil, Başiskele’ye hizmet etme sevdasıdır. Bu süre içerisinde siyasetin herhangi bir yerinde görev almadım. Uygun da görülmedi demek ki… Başiskeleli komşularımız da sürekli olarak bizlere duydukları özlemi dile getirdi. Projelerinizi istiyoruz, hizmet etmenizi istiyoruz dediler. Biz de bunlara karşılık vererek Başiskele Belediyesi’ne aday olma kararı verdik. Bugün Başiskele Belediye Başkanlığı’na bağımsız olarak aday olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.

HALEN AK PARTİ ÜYESİYİM

Tek derdimiz Başiskele halkına hizmet etmek ve yarım kalan projelerimizi tamamlamak. Bu yola çıkarken önce Allah’a sonra da Başiskele halkına güvenerek yola çıkıyoruz. Başiskele’mize hizmet edeceğiz ve ilçemiz yeniden 7 yıldızlı bir ilçe olarak Balşiskelelilerin guru kaynağı olacak.” Herhangi bir siyasi parti üyeliği olup olmadığına dair sorulan soruya da cevap veren Ayaz, “Ben halen Ak Parti üyesiyim. Bugün buraya bizi gönderen Başiskele halkı neye karar verirse onu yaparım” dedi. Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti ile adaylık görüşmeleri ve neden bu partilerden aday olmadığı da sorulan Hüseyin Ayaz, “Bu sorunun muhatabı onlardır. Ben değilim. Ben kimseye kızgın değilim. Hepsinin bu işi en güzel yapacağını söylüyor saygı duyuyorum” şeklinde konuştu.

ÖLÜM HARİÇ ADAYIM

Başiskele Belediye Başkan Adaylığı için 20 Şubat’a kadar başvuru hakkı bulunan Hüseyin Ayaz’a bu süre içerisinde adaylıktan çekilmesi için ikna edilip edilmeyeceği de soruldu. Adaylıktan çekilmeyeceğini ifade eden Hüseyin Ayaz şu ifadeleri kullandı: “Başvurumuzu önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz. Ölüm hariç adayım. Fiziki olarak geri çekilmeyeceğim. Tarık Bin Ziyad’ın söylediği gibi ‘Gemileri yaktık. Ya galip geleceğiz, ya şehit düşeceğiz.’ Başiskele’nin mimarlığını biz yaptık. Başiskele halkına hizmetkar olabilecek bir belediye başkanı nasıl olacak onu gösterdik 10 sene içerisinde. Kimsenin bir işi eksik yaptığını düşünmüyorum. Herkesin iş yapma tarzı farkı. Yarım kalmış projelerimiz var. Bu projelerin tamamlanmadığını, tamamlanamadığını gördük. Bu projeleri tamamlamak için adayız. Kimseye alternatif olarak aday olmadım. Ben beş sene önce siyasete devam etmek istediğimi söylemiştim.”