Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlyas Şeker 3 kişinin hayatını kurtardı!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kızılay’a kan bağışı yaparak 3 kişinin hayatını kurtardığını duyurdu. TBMM’de kısa bir konuşma yapan Şeker şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başkan, saygıdeğer milletvekilleri; yüz elli iki yıldır yaşanan afetlerde, önemli hadiselerde mağdur ve mazlumların sığınağı, kan ihtiyacı olunca hastaların güven kapısı, kültürümüzün ve aziz milletimizin yardımseverliğinin bir tezahürü olan Kızılay dünyanın önde gelen kuruluşları arasındadır.”

3 KİŞİYE HAYAT VE DOĞAYA FİDAN

Kızılay’ın kendisine mesajla ulaştığını ifade eden Şeker, “Kızılay ve STK’lerden, değişik gruplardan, şahıslardan her gün cep telefonumuza onlarca mesaj gelir; bazıları bilgilendirir, bazıları üzer, bazıları da bizleri sevindirir. İşte telefonuma hafta sonu gelen sevindirici bir mesajı sizlerle paylaşmak istiyorum: ‘Sayın Şeker, bağışladığınız kan ihtiyaç sahiplerine ulaşmıştır. 3 kişiye hayat, doğaya ise bir fidan armağan ettiniz. Teşekkürler. Kızılay.” dedi.

DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI

İlyas Şeker konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı: “Hayra vesile olduğu için ben Kızılay’a teşekkür ediyorum. Herkesi yapacakları kan bağışıyla hastalara hayat vermeye, doğaya ağaç dikmeye, Kızılay’a destek olmaya ve bu mutlulukları paylaşmaya davet ediyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”

Ekleyen: Uğur Enç