Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Bülent Sarı’nın İzmit İlçe Başkanlığı için istediği isim!

Yaklaşık 1 aydır hem başkanı hem de yönetimi olmayan merkez ilçe İzmit için bir isim Ankara’ya gönderildi. Tabandan ilçe başkanlığı için ciddi talep gören Nazım Gençtürk’ün isminin geçmeme sebebi tartışma konusu oldu.

Yaklaşık 1 aydır hem

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yöneticilerin istifa süreci 26 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona erdi. İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın istifası sonrasında ilçe yöneticilerinin de istifa etmesiyle ilçe yönetimi düştü. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Sarı da milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı. Yaklaşık 1 ay sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında Körfez İlçe Başkanı İlçe Saymanı Gülseren Solmaz olarak belirlendi.

SARI DARCAN’I MI İSTİYOR?

Gokhan DarcanMerkez ilçe olan İzmit’te halen atama yapılmaması parti içinde sıkça eleştirilir oldu. Geçtiğimiz hafta Bağımsız Kocaeli’ye konuşan İl Başkanı Bülent Sarı ‘atama bu hafta yapılacak’ ifadelerini kullanırken atama halen yapılmadı. Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre geçtiğimiz yönetim kurulu toplantısında İzmit ilçe başkanlığı için iki isim konuşuldu. İl Başkan Yardımcıları Nazım Gençtürk ve Gökhan Darcan. Sarı’nın Darcan’ı istediği herkes tarafından dile getirilirken genel merkez tarafından yapılacak atama öncesi Darcan’ın ismi Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.

GENÇTÜRK NEDEN OLAMIYOR?

nazim gencturkCiddi talep olmasına rağmen Gençtürk’ün İzmit İlçe Başkanı olmaması sebebi ise ayrı bir tartışma konusu oldu. Kulislerden edinilen bilgilere göre il örgütünde avukat olan iki isim bulunuyordu. İl Başkan Yardımcısı Berna Çetin’in milletvekili aday adaylığı için istifası sonrasında avukat olan tek isim Nazım Gençtürk oldu. Bu yüzden de Gençtürk’ün İzmit İlçe Başkanlığı görevine sıcak bakılmadı. Darcan’ın atamasının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.