Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte CHP kurultay şarkısı – İktidarın Yolu Kılıçdaroğlu!

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’nda kullanacağı şarkı belli oldu. CHP kurultay şarkısı – İktidarın Yolu Kılıçdaroğlu… Şarkı sözleri ve kurultay içeriği haberimizde…

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda

Uğur ENÇ min 3Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayı’nı 25-26 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirecek. Bilkent Odeon’da düzenlenen olan kurultay için hazırlıklar tamamlandı. Kurultay için Ali Altay özel bir şarkı hazırladı. İktidarın Yolu Kılıçdaroğlu isimli şarkı bugün yayınlandı. CHP kurultay şarkısında adalet yürüyüşü vurgusu dikkat çekti.

GENEL BAŞKANLIĞA 4 İSİM ADAY

Pek çok CHP kurumsal seçim şarkısıyla aynı ritme sahip olan İşte CHP kurultay şarkısı – İktidarın Yolu Kılıçdaroğlu’nun iki gün sürecek olan kurultayda sık sık kullanılacağı öğrenildi. 2 gün sürecek kurultayın ilk günü genel başkanlık seçimi yapılacak. Şu anda CHP’de 4 genel başkan adayı bulunuyor; Kemal Kılıdarçoğlu, İlhan Cihaner, Prof. Dr. Tolga Yarman ve Aytuğ Atıcı.

KURULTAY 2 GÜN SÜRECEK

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde ise Parti Meclisi seçimi gerçekleştirilecek. Yüzlerce ismin Parti Meclisi’ne girmek için aday olması bekleniyor. Kurultayın ikinci gününde de yine sık sık İşte CHP kurultay şarkısı – İktidarın Yolu Kılıçdaroğlu ile partililere müzik yayını yapılacak. 2 gün sürecek kurultay genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması ile başlayacak.

KOCAELİ’DEN 28 İSİM OY KULLANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü 28 isim kurultayda oy kullanacak. Kurultay delegelerinin oyları ile birlikte 52 kişilik Parti Meclisi ve CHP Genel Başkanı seçilecek. CHP Kocaeli’nin Parti Meclisi’ne en az bir ismi sokması bekleniyor. genel başkanlık seçiminde ise genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Kocaeli’den blok oy çıkacağı konuşuluyor.

YILDIZLI FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPIYOR

Bilindiği üzere CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı kurultay için tek başına hareket etmiyor. Kocaeli kurultay delegeleri ile sık sık toplantı yapan Yıldızlı ayrıca Marmara Bölgesi’nde yer alan İstanbul dahil olmak üzere 10 il başkanıyla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişi yapıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta CHP Marmara Bölgesi il başkanları kentimizde toplanmıştı.

CHP kurultay şarkısı – İktidarın Yolu Kılıçdaroğlu sözleri şöyle;

Hak hukuk adalet mücadelemizde 83 milyon ile kucaklaşıp el ele iktidara yürüyoruz.
Yarınları sevgiyle kuracağız.
Sevgi saygı hep sözünde yalan yanlış yok özünde,
Ata’mızın izinde Kılıçdaroğlu.
Samsun’dan Antalya’ya, Edirne’den Ardahan’a, yüreğinde Anadolu, Kılıçdaroğlu.
Yerelden genele, halkımızla el ele,
Yürüyor iktidara Kılıçdaroğlu.
İktidarın yolu, Kılıçdaroğlu.
Hak, hukuk, adalet, ruhunda asalet,
Gençler sana emanet Kılıçdaroğlu.

CHP Kocaeli İl Örgütü Kurultay Delegeleri şöyle;

Özgür Harun Yıldızlı, Başiskele ilçe başkanı Anıl Acurman, Derince ilçe başkanı Birkan Koçak, Körfez ilçe başkanı Bülent Yıldız, Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, Ercan Gökdemir, Fahrettin Aktaş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca ilçe başkanı Göktan Aktaş, Kandıra ilçe başkanı Gülay Eyisabuncular, Gülay Özbay Salman, Gülseren Solmaz Altunal, eski genel başkan yardımcısı Hurşit Güneş, Kardelen Beytaş, eski il başkanı Cengiz Sarıbay, eski milletvekili Mehmet Ali Kaplan, Muhip Kanko, Musa Haydaroğlu, Olcay Öğüt, Ozan Aksu, eski ilçe başkanı Recep Dursun, Sati Bozkurt, Selim Yıldız, Suat Ülkü, Vedat Küçük, Zenure Çataltepe, milletvekili Tahsin Tarhan, TBMM Başkanvekili Haydar Akar.

© Uğur ENÇ