Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Lütfü Türkkan’ın 2023 karnesi

14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilen genel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli’den Lütfü Türkkan’ı Ankara’ya gönderdi. Peki Lütfü Türkkan 2023 yılında ne kadar çalıştı, mecliste ne yaptı?

14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilen

ugur14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilen genel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli’den 1 milletvekilini Ankara’ya gönderdi. Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kentimizi temsil etmekle görevlendirilen milletvekillerinin 2023 yılı içerisinde, yaklaşık 7 aylık meclis çalışmalarını derledik. Derlenen verilerde İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı teklif edilen ismi, Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan’ın sık sık Kocaeli’nin sorunları ile ilgili soru önergelerini meclise sunduğu görüldü. Komisyonlarda herhangi bir konuşma yapmayan Lütfü Türkkan genel kurulda da toplam 6 konuşma yapmış.

İşte Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan’ın 2023 yılı karnesi;

25799a36 77e3 4a61 a9bd a0811f0bef82Lütfü Türkkan

Komisyon konuşması yok

Genel kurulda ant içmek dışında altı konuşma yaptı. Konuşmalarında Türkiye’nin Suriye politikalarından, cezaevlerinde yaşanan sıkıntılardan, çiftçilerin sorunlarından, Türkiye2nin üretim problemlerinden, vefat eden Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez’den, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Enerji, Nükleer ve Araştırma Kurumunun 2024 bütçelerinden, vefat eden Çine Belediye Başkanı’ndan bahsetti.

Meclis araştırma önergesi yok

Destek verdiği meclis araştırma önergesi sayısı 43.

Meclis soruşturma önergesi yok

Destek verdiği meclis soruşturma önergesi yok

Meclis genel görüşme önergesi yok

Destek verdiği meclis genel görüşme önergesi yok

Yazılı soru önergesi sayısı 59.

Kanun teklifi yok

Destek verdiği kanun teklifi yok