Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘İstifa söz konusu değil!’

CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, adaylıktan çekileceği yönündeki söylentilerin nereden çıktığını bilmediğini ve adaylıktan istifa etmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Seçim çalışmalarıyla ilgili de konuşan Törk, “Dilovası ciddi anlamda bir değişim talep ediyor. Özellikle kadınlar ve gençlerde bu değişim talebini görebiliyoruz. Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz” dedi

CHP Dilovası Belediye Başkan

CHP Dilovası Belediye Başkan adayı Yakup Törk, Bağımsız Kocaeli’ye önemli açıklamalarda bulundu.

DEM Parti Kocaeli İl Başkanı Nuri Tan’ın, DEM Partisi olarak Kocaeli’nde CHP’li belediye başkan adaylarına destek olacağını ancak Dilovası’nda CHP’den adayını geri çekmesi ve DEM Parti adayını desteklemesini rica ettiklerini söylemesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı adaylığından çekileceği yönünde söylentiler çıkan Törk, konuyla ilgili “İstifa etmem gibi bir durum söz konusu değildir” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

‘BU SAATTEN SONRA…’

Törk şunları söyledi;  “Kendilerinin görüşlerine saygı duyuyorum. Ancak bana partimden böyle bir talep gelmedi. Bizler elbette parti disiplini ile yetişmiş insanlarız. Ancak bu saatten sonra da böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün olmayacaktır. Tüm partilere çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler sahadayız ve çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz”

‘SAHADA DEĞİŞİM TALEBİNİ GÖRÜYORUZ’

Dilovası’nda yaptıkları saha çalışmalarına da değinen Törk, “Dilovası ciddi anlamda çok kötü yönetildi. Bizler bunu değiştirmeye geliyoruz. Dilovası’nda özellikle kadınlar ve gençlerde çok önemli bir değişim talebi var. Bu değişim talebinin seçimlerde sandığa yansıması da çarpıcı olacak. Göreceksiniz Dilovası’nda güzel bir sonuç elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yakup Törk’ten rica ettik, adaylarımızı çekmeyeceğiz!