Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Körfez’de muhalefeti birleştiriyor!

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir bir süredir ittifak çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya ile istişarelerini tamamlayan Candemir’in ilçede İYİ Parti adayı Azmi Cihat Hatipoğlu etrafında pek çok partiyi birleştirmesi bekleniyor.

İYİ Parti Körfez İlçe

Türkiye genelinde son günlerde en çok konuşulan parti, İYİ Parti. Millet İttifakı’ndan ayrılan ve pek çok seçim bölgesinde güçlü isimleri aday olarak gösteren İYİ Parti’nin kentimizdeki en güçlü teşkilatı Körfez. Bugüne kadar parti programlarına yoğun katılım gösteren, Kocaeli’deki en aktif teşkilat olan Körfez’de, ilçenin sevilen isimlerinden Azmi Cihat Hatipoğlu belediye başkan adayı olarak duyurulmuştu.

3 ADAYLI YARIŞ KAZANILABİLİR

Azmi Cihat Hatipoğlu, İYİ Parti’nin Kocaeli’de ilk açıkladığı ilçe başkan adaylarından biri oldu. Bunda en etkili isim ilçe başkanı Mehmet Candemir’di. Candemir’in taleplerini göz ardı etmeyen genel merkez yönetimi Hatipoğlu’nun önünü açtı. Körfez’de Ak Parti’nin yıpranmış bir ismi aday gösterme ihtimali ve CHP ile birlikte 3 adaylı bir seçim sürecinin yaşanacak olması İYİ Parti’nin seçim yarışında aktif olmasını sağladı.

SAADET İTTİFAKI ÇOK ÖNEMLİ

Millet İttifakı’ndan ayrılan İYİ Parti’de Körfez ilçesi için bir süredir ittifak çalışmaları devam ediyor. Daha önce Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı yerel seçimlerde Körfez’de İYİ Parti’ye destek vereceklerini açıklamıştı. LDP ve MYP’den de destek gören İYİ Parti Körfez’de şimdi gözler Saadet Partisi’ne çevrilmiş durumda. İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir bir süredir ittifak çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya ile istişarelerini tamamlayan Candemir’in ilçede İYİ Parti adayı Azmi Cihat Hatipoğlu etrafında pek çok partiyi birleştirmesi bekleniyor.