Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Kartepe Zirvesi eleştirisi

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel; Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin büyük reklam ve organizasyon bütçeleri ile düzenlediği, bugün itibarıyla başlayacak olan Kartepe Zirvesini sert bir dille eleştirdi.

İYİ Parti Kartepe İlçe

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel; Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin büyük reklam ve organizasyon bütçeleri ile düzenlediği, bugün itibarıyla başlayacak olan Kartepe Zirvesi’ni sert bir dille eleştirdi. Tamyüksel’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Her sene vatandaşın cebinden çıkan vergilerle oluşan bütçeden kullandıkları paraları, babalarından miras kalmışcasına süslü bir kaç cümle ile de sanki önemli bir hedefe hizmet ediyormuş gibi temalandırarak düzenledikleri bu tarz işlere harcayan arkadaşlara sormak lazım. Daha önce ki zirvelerde ne gibi sonuçlara vardınız, bu çalıştaylardan çıkanların ışığında Kocaelimizin geleceğine yönelik olarak ne gibi çalışmalara başladınız?

2019 Mart’ından bugüne Kartepemizde veya Kocaeli genelinde elle tutulur tek bir vizyoner çalışma ortaya koyamayanların, her sene bu kadar büyük bütçelerle düzenledikleri bu zirveler. Özellikle bu kentte yaşayan, siyaset yapan hiç bir muhalefet parti yetkilisinin de davet edilmemesine rağmen, iktidar partisi ve ortaklarının mahalle başkanlarına kadar davet edilmesi ile oluşan görüntüsü, Belediye bütçesi ile Partileri ve Partililerine yönelik olarak düzenlenmiş, dışı simli yaldızlı fakat içi Kocaeli adına bomboş bir hediye kutusuna benzemektedir.

Eğer değil ise buyrun açıklayın; daha önce ki yılların bildirgeleri internet ortamında var. Hangisini bir sonuca bağladınız bugüne kadar kamuoyu ile paylaşın, veya kendi mahalle teşkilarlarınıza varana kadar partililerinizi zirveye taşımanıza rağmen, size göre Kent için çok önemli olan bu programa muhalefet partisi temsilcilerini davet etmediniz çıkıp kamuoyu ile paylaşın.

Bir kenara not alın; Zirvenize adını verdiğiniz Kartepe’miz halen daha söz verdiğiniz Adliye’yi, Üniversite’yi, Hafif Raylı Toplu Taşıma Sistemini, Turizm Master Planı ile Türkiyenin en önemli 5 Turizm merkezinden biri olmayı ve Millet Bahçelerini beklemektedir. Her sene Kartepemizde partililerinizle toplanıp Davos hayali kurmanızı değil.”