Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den MHP’li Azeri’ye çok sert cevap!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanan MHP Genel Merkez Yedek MYK Üyesi Erkan Azeri’ye İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yazılı bir basın açıklaması yaparak MHP Genel Merkez Yedek MYK Üyesi Erkan Azeri’ye şu ifadeleri kullandı: “İhaleye fesat karıştırmaktan hapis yatmış olmaktan tutun da birçok benzer olaydan dolayı hakkında dava açılmış bazı kişiler, kurumsal bir partide kimlik kazanıp zırh altına girerek, medyada yer bulup manşet olmak adına edepsizliklerini ortaya dökmekten geri kalmamışlardır. Bunun en son örneği, geçtiğimiz günlerde sayın genel başkanımıza sosyal medyadan hakaret eden ismini dahi anmaktan bile rahatsızlık duyduğum bir şahıstır.

TAMAMEN ÇALKANTILI

Bu kişinin kullandığı ifadeler ve sarf ettiği sözler, bırakın bir siyasetçiyi, kendisini insan gören bir kişiye bile yakışmamaktadır. Biraz incelediğinizde, özel hayatından tutun ticari hayatı ve siyasi hayatı tamamen çalkantılı olan bu kişinin sarf ettiği ifadeler ile ilgili resmi suç duyurusunda bulunmuş olup bundan sonra konuyu yasal boyutuyla takip edeceğiz. Bahse konu kişi bundan böyle muhatabımız asla değildir ve olamaz. Ancak şunu da biliriz ki, kötü söz sahibini bağlar, atalarımız bu hususta onlarca kelam etmişlerdir. Bu şahıs, dediğim gibi; kendince gündem yaratıp, kendi partisi içerisinde varlık göstermeye çalışan, aile ve özel hayatı sosyal medyada hatta mahkemelerde konu olmuş bir kişidir.

EDEP YA HU

Çok söz söylemeye gerek yok. Söyleyeceğimiz tek şey, “edep ya hu” dur. Bu şahsın daha evvel, şimdi el pençe divan durduğu Sayın Devlet Bahçeli için neler neler dediğini iyi biliyoruz. Benzer hakaret ve küfürleri, şu an mensubu olduğu genel başkanına karşı daha evvel ifade eden bir kişiden bahsediyoruz. Ama dediğimiz gibi; biz o kişi ve kişiler gibi edep ve ahlak yoksunu olamayız. Allah o arkadaşı ıslah etsin. Çirkin ifadelerinin tamamını kendisine iade ediyor ve kamuoyunu böyle tatsız bir hususta meşgul ettiğimiz için ne kadar üzgün olduğumun bilinmesini istiyorum. Saygılarımla.