Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Partili aday Büyükşehir’in fotoğrafını çaldı!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin bugün sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Yıldıztekin’in mesajı için kullandığı fotoğrafın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve kullanım hakları büyükşehirde olan bir fotoğraf olması şaşkınlık yarattı.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir

ugurİYİ Parti Kocaeli’de sahadan çekildi. Genel seçimler sonrasında büyük bir yenilgi alan partide ittifak masasından kalkılması da halk nazarında büyük yara verdi. Muhalefet cephesinden çekilen İYİ Parti’de ilginin azalması, parti çalışmalarındaki kalitenin de düşmesine sebep oldu. İl başkanı Nusret Acur genel başkan Meral Akşener’in Samsun’daki programlarına dahi katılmak için kentimizden ayrılıyor. Kocaeli’de siyaset yapmaktan adeta imtina eden İYİ Partililer daha önce istifasını bile hiçbir il yönetim kurulu yetkilisinin almadığı bunun yerine geçen yöneticisi olan astına istifasını sunmak zorunda bırakılan eski Darıca ilçe başkanı Gencay Yıldıztekin’i Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdi.

BÜYÜKŞEHİR İLE ANLAŞTILAR MI?

Cumali Durmuş ve Lütfü Türkkan arasındaki büyükşehir adaylığı tartışmaları Gencay Yıldıztekin’e yaradı ve bir anda partisinin büyükşehir adayı oldu. İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin bugün sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. İYİ Parti’nin logosunu dahi kullanmadığı görselinde Yıldıztekin’in mesajı için kullandığı fotoğrafın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve kullanım hakları büyükşehirde olan bir fotoğraf olması şaşkınlık yarattı. Söz konusu fotoğrafla ilgili büyükşehir belediyesine herhangi bir telif ücreti ödenmedi mi, büyükşehir belediyesi fotoğraflarını İYİ Parti’nin ücretsiz kullanımına mı sundu merak konusu.

Gencay Yildiztekin fotograf caldi