Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partililer istifaya hazırlanıyor!

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Kamil Şirin’in adaylığı bu hafta kamuoyuna duyurulacak. Şirin’in adaylığı kesinleştikten sonra İzmit Belediyesi’nde ve belediye iştiraklerinde görev yapan Yaşar Kardaş, Kaan Dilmen, Murat Metin gibi isimlerin görevlerinden istifa edeceği öğrenildi.

İYİ Parti İzmit Belediye

ugurİYİ Parti GİK’ten yerel seçimlerde ittifak yapılmaması kararı çıkmıştı. İYİ Parti seçimlere tek başına giriyor. İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Kamil Şirin’in adaylığı bu hafta kamuoyuna duyurulacak. Bu karar sonrasında gözler İzmit Belediyesi’nde görev yapan İYİ Partililere çevrildi. İYİ Partililer CHP’li İzmit Belediyesi’nde görev alırken mevcut yapının seçim kazanmaması, İYİ Parti’nin belediyeyi alması için mi çalışacak, yoksa gereğini yapıp istifa edecek merak konusuydu.

ŞİRKETLERDEN MAAŞ ALANLAR VAR

Bilindiği üzere İzmit Belediyesi’nde İYİ Partili başkan yardımcıları, müdürler ve yöneticiler görev yapıyor. SARBAŞ ve BEKAŞ şirketlerinin yönetim kurullarında da İYİ Partili yöneticilerden görev alanlar var. Hem İzmit Belediyesi’nde icracı olan hem de şirketlerden maaş alan İYİ Partililer kararını verdi. Şirin’in adaylığı kesinleştikten sonra İzmit Belediyesi’nde ve belediye iştiraklerinde görev yapan Yaşar Kardaş, Kaan Dilmen, Murat Metin gibi isimlerin görevlerinden istifa edeceği öğrenildi.