Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’ye Erzurumlulardan ziyaret

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a makamında ziyarette bulundu. 

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve

Şehirdeki tüm STK ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundukları ifade eden Yıldız,” İlimizde bulunan hemşehri dernekleri güzel bir birlik ve beraberlik sergiliyor. İYİ Parti olarak bizler de hemşeri derneklerimizle bir temaslarımıza devam ediyoruz.

GÜNDEM ÜZERİNE SOHBET

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimiyle il binamızda ağırladık. Şehrimizin aksayan yönleri ve neler yapılabilir konuları üzerinde durarak gündem üzerine sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“ÇALIŞIYORUZ” DEDİ

Öte yandan Yıldız ve ekibi Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha ve yönetimine ziyarette bulundu. Yıldız, “İl il, İlçe İlçe ziyaretleriyle Türkiye’yi karış karış gezen sokağın esnafın nabzını tutan Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in izinde Kocaeli’de tüm ilçelerimizde esnaf, sivil toplum kuruluşları, dernekleri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyor, Genel Merkezime iletmek üzere sorun ve talepleri yerinde dinliyoruz. Olağan seçimle göreve gelen Türk Ocakları Başkanı Sn. Mustafa Arha ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek Kocaeli ve ülke gündemi üzerine sohbet gerçekleştirerek bilgi alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

TURK OCAKLARI iyi parti