Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi 1.3 milyon TL’ye Atatürk belgeseli hazırlatıyor..!

İzmit Belediyesi 2 Şubat’ta Atatürk Belgeseli Hazırlanma İşi ihalesine çıktı. Belediyenin pazarlık usulü ihalesini ihaleye tek başına giren Nebil Özgentürk kazandı.

İzmit Belediyesi 2 Şubat’ta

ugurCHP’li İzmit Belediyesi Atatürk Belgeseli hazırlamak için kolları sıvadı. Belediye yönetimi söz konusu belgeselin hazırlanması adrese teslim bir ihale açtı. Pazarlık usulü ihaleye tek firma katıldı. İhaleye katılan firma Türkiye’nin ünlü belgeselcilerinden Nebil Özgentürk oldu. Kendi ismine kayıtlı şahıs firması ile söz konusu ihaleye katılan Özgentürk 1 milyon 368 bin 333 lira muhammen bedelli ihaleyi 1 milyon 300 bin lira teklifle kazandı.

blankMARTIN ORTASINDA HAZIR OLACAK

İzmit Belediyesi ve Nebil Özgentürk 12 Şubat’ta sözleşme imzaladı. Özgentürk 1 ay içerisinde Atatürk belgeselini hazırlama taahhüdünü verdi. Mart ayının ortasında hazır olması beklenen belgeselin İzmit Belediyesi tarafından görkemli bir gala ile kamuoyuna sunulması bekleniyor. Bugüne kadar hakkında binlerce belgesel hazırlanan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için kısıtlı bütçesi ile bir ilçe belediyesi olan İzmit’in neden belgesel hazırlattığı bilinmiyor.