Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi 15 gündür Erdoğan’ın reklamını yapıyor!

İzmit’in en merkezi yerlerinden olan Halkevi Tramvay Durağı’nın hemen yanında yer alan İzmit Belediyesi’ne ait billboard seçim kurulu tarafından Ak Parti’nin kullanımına verilmişti. Bu billboard seçim yasakları olan 27 Mayıs’ta sökülmedi. Seçim bitti. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu. 10 gün geçti. Halen Erdoğan’ın seçim afişi burada duruyor.

İzmit’in en merkezi yerlerinden

Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs’ta sona erdi. 2. tura kalan seçimlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarıştı. 27 Mayıs’a kadar tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de bütün billboardlar iki liderin afişleri ile donatıldı. Kocaeli’de özellikle 2. turda sahada sadece Recep Tayyip Erdoğan posterleri vardı. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de seçim kurullarında kura ile belediyelere ait olan billboardlar ücretsiz olarak siyasi partilere tahsis edildi.

15 GÜN GEÇTİ AMA…

İzmit’in en merkezi yerlerinden olan Halkevi Tramvay Durağı’nın hemen yanında yer alan CHP’li İzmit Belediyesi’ne ait billboard seçim kurulu tarafından Ak Parti’nin kullanımına verilmişti. Bu billboarda Ak Parti tarafından Recep Tayyip Erdoğan’ın posteri asıldı. 27 Mayıs’ta seçim yasakları başladı ve kentin dört bir yanında yer alan siyasi billboardlar indirildi. Ancak İzmit’teki o merkezi billboard unutuldu. Belediye yetkilileri seçimden bu yana o billboardda asılı olan Erdoğan posterini fark etmedi. Seçim bitti. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu. 15 gün geçti. Halen Erdoğan’ın seçim afişi burada duruyor.