Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in Halk Süt projesi ne oldu?

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Beleidye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in gündeme getirdiği Halk Süt projesinin akıbetini sordu.

MHP İzmit Belediye Meclis

SEBO min 5İzmit Belediye Meclisi Aralık Ayı Birleşimi, İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştiriliyor. MHP Meclis Üyesi İlker Kazan ve Engin Duymaz, Fatma Kaplan Hürriyet’e Halk Süt Projesinin akıbetini önerge ile sordu.

HÜRRİYET’E SÖYLEDİKLERİ HATIRLATILDI

Önergede, “Halk Süt için geçen Temmuz ayındaki meclis toplantısında konuyla ilgili açıklama istemiştik ‘İki farklı planımız var. Birincisi küçük ölçekli işletmelerle anlaşılarak belli sayıda hayvan temin edilmesi yoluyla ve bizim veterinerlerimizin kontrolünde süt üretimi ve paketleme işleminin yapılarak dağıtımın sağlanması. İkinci planımız ise hiç hayvan alımı yapmadan üreticiye, üretim imkânı tanıyarak, bizim desteklerimizle sütlerin üretilip, paketlenip dağıtılması oldu. Fakat sütlerin kaliteli olması konusunda hassas davranmak zorundayız. Kooperatiflerin aracılığıyla bu çalışmaları gerçekleştirmek istiyoruz’ demiştiniz.

İZMİT HALK SÜT PROJESİ NE AŞAMADA

Halk süt Projesi’nde hangi aşamaya gelinmiştir Yukarıda belirtilen sorularımızın en kısa sürede Belediye Meclisini ve İZMİT halkını bilgilendirmenizi önemle arz ve rica ederim.” ifadeleri yer aldı.