Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te Ak Parti CHP gerginliği

Seçime bir gün kala İzmit Yürüyüş yolunda AK Partili gençler ile CHP’li gençler arasında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgayı Çevik Kuvvet Ekipleri ayırdı.

Seçime bir gün kala

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş 1’er saat ara ile aynı güzergahta yürüyüş gerçekleştirdi. Nokta Gazetesi’nden Serhat Güneş’in haberine göre; Saat 15.30’da CHP’nin yürüyüşü başladı. AK Parti standı önünden geçildiği sırada AK Partili Gençler, ‘İzmit’in çocuğu Muharrem Tutuş’ ve ‘Recep Tayyip Erdoğan’ şeklinde slogan attı. CHP’lilerin yürüyüşü sonrası aynı güzergahta AK Parti adayının yürüyüşü başladı. AK Partililer CHP standı önünden geçtiği sırada bu CHP’li gençler misilleme olarak ‘Fatma Kaplan Hürriyet’ sloganları atmaya başladı.

Sivil polis ekipleri CHP standı önünden önlem alsa da aniden ortalık karıştı. AK Partili Gençler ile CHP’li gençler arasında arbede çıktı. Kısa süre içerisinde meydan muharebesine dönen kavgayı Çevik Kuvvet Ekipleri ayırdı. Çevik Kuvvet Ekipleri CHP standı önünde etten duvar ördü. Seçim yasaklarının başlaması ile birlikte parti standları kaldırıldı.