Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Belediyesi hala sessiz

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın gündeme getirdiği, Kandıra Belediyesi’nin 39 kişiyi gri pasaportla yurt dışına gönderdiği iddiası İYİ Partililer tarafından da gündeme tutuluyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kandıra Belediyesi’nin 39 kişiyi gri pasaportla yurt dışına gönderdiği iddiası gündeme getirmişti. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, konuyla ilgili bir basın açıklaması yayımlayarak şunları söyledi: “Kandıra Belediyesi’nin 39 kişiyi gri pasaportla yurt dışına gönderdiği iddiası şehir gündemine bomba gibi düşmüştür. Kandıra Belediyesi gerçekten gri pasaport vererek 39 kişiyi yurt dışına göndermiş midir?

KARTAL’DA MI İKAMET EDİYORLAR?

Bu şahıslar hangi vasıfla yurt dışına gönderilmiştir? Sporcu olarak mı dernek üyesi olarak mı? Bu şahıslardan kaçı gittikleri ülkede kalmış kaçı yurda geri dönmüştür? Kandıra Belediyesinin bütün masraflarını kendi bütçesinden karşıladığı bu grup Kandıralılardan mı oluşmaktadır yoksa İstanbul’un Kartal ilçesinde mi ikamet etmektedirler?

ADNAN TURAN SUSKUN

Eğer hal böyle ise böyle bir seyahati neden Kandıra Belediyesi üstlenmiştir? Kandıra Belediye Başkanı Sn. Adnan Turan’ın bu soruları ivedilikle cevaplandırıp kamuoyunu bilgilendirmesi şart olmuştur.