Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli 5 bakanlı şehir gibi yatırım alıyor

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyaretinde övgüler dizdi. Ünlü, “Kocaeli 5 bakanlı şehir gibi yatırım alıyor” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

SEBO min 5Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükakın ziyarette “Şimdiye kadar son derece güzel çalışmalar yaptınız. Tüm teşkilat başkanlarınızla bu kentte hep birlikte güzel hizmetler yaptınız. Aynı şey İnşallah Cumhur İttifakı için de geçerli olur. Memleket için güzel çalışmalar elde edilecek. Bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen bir ülkenin inşasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bunda Cumhur İttifakı’nın büyük katkısı var” dedi.

BÜYÜKAKIN’A ÖVGÜLER

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise “Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bakanı olmayan Kocaeli’ye 5 bakan varmış gibi yatırımlar getirilmesi Tahir Bey’in başarısıdır. Biz camia olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Çöpten ekmek toplayan çocuk görseydiniz gereğini yapardınız bunu biliyoruz. Söylemlerinizi de yakından takip ediyoruz. Biz aslında büyük fotoğrafa odaklanıyoruz. Hayal olan bir çok çalışma bizler için anlam ifade ediyor” dedi.