Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli: CHP muhtarları boş bırakmıyor!

Vatandaşların sorunlarını çözmek adına Kocaeli genelinde muhtarlık ziyaretlerini sürdüren CHP Kocaeli bu kez Çayırovalı muhtarlar ile bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını çözmek adına

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, halkın talep ve sorunlarına çözüm üretmek için muhtarlık ziyaretlerine Çayırova ilçesinde devam etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Çayırova İlçe yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Çayırova Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri Halis Koç, Yılmaz Bilmez ve Tayfun Budak ziyaretlerde muhtarların ilettiği sorunları dinledi.

TÜM MUHTARLIKLARI ZİYARET ETTİLER

CHP Kocaeli, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven, Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Kadir Güven, Akse Mahallesi Muhtarı Sezai Atik, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya, , Yenimahalle Muhtarı Yunus Köse, Çayırova Mahallesi Muhtarı Ermiş Özmen ve Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ile muhtarlık binalarında bir araya geldi. CHP’liler çalışma yaptıkları bölgede esnaflık yapan eski belde başkanı Ali Koç’u da ziyaret etti.

VATANDAŞIN SESİ SİZSİNİZ

Muhtarların ilettiği sorunları tek tek dinleyen CHP’liler, çözüm noktasında tüm talepleri kamuoyu gündemine taşıyacaklarını ve belediye meclislerinde de gündeme getireceklerini ifade etti. Her talep ve sorunu not alarak plan haritasını çıkartan CHP Kocaeli’ye tüm muhtarlar ilgilerinden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Ziyaretlerin siyasi bir amaç gütmediğinin altını çizen CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Sizler vatandaşlarımızın sesisiniz. İlettiğiniz talep ve sorunları çözüme kavuşturmak da bizlerin görevi” diye konuştu.