Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- AK Parti, İzmit meclis üyelerini motive etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe belediye meclis üyeleriyle buluşmaya devam ediyor. Ellibeş, İzmit’te meclis çoğunluğunu oluşturan Cumhur İttifakı’nın milletin menfaatlerini koruma noktasında görevlerini hakkıyla yerine getirdiğini söyledi.

AK Parti Kocaeli İl

Kocaeli Haber- AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her hafta ilçelerde mahalle başkanları buluşmasının yanında meclis üyeleriyle de bir araya geliyor. Teşkilat çalışmalarında meclis üyelerine önemli görevler düştüğünü, vatandaşın sorun ve beklentilerini yerel yönetimlere ulaştırıp, çözüm ürettiğini belirterek, “Bu anlamda İzmit’te Cumhur İttifakı çok önemli bir görevi yerine getiriyor.

DURMADAN ÇALIŞIYORLAR

Yönetimle, meclis farklı siyasi görüşlerden olsa da, Cumhur İttifakı İzmit’te milletimizin menfaatlerini hakkıyla koruyan, kendilerine gösterilen güveni boşa çıkarmamak için durmadan çalışıyor. Bizler sokakta bu gayretin milletimizin gözünden kaçmadığını görüyoruz. İlçe ilçe meclis üyelerimizle buluşmaya, ortak fikirler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kocaeli Haber AK Parti Izmit meclis uyelerini motive etti 2 Kocaeli Haber AK Parti Izmit meclis uyelerini motive etti