Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Erbakan: “Amerika’nın Pentagon’u varsa Milli Görüş’ün Kocaeli’si var”

Kocaeli Haber- Sandık müşahitlerine verilen eğitim programına katılan YRP Genel Başkanı Dr. Erbakan, hükümeti ekonomi üzerinden eleştirdi. Erbakan ilimizde gördüğü teveccüh üzerine ise “Amerika’nın Pentagon’u varsa milli görüşün Kocaelisi var” dedi

Kocaeli Haber- Sandık müşahitlerine

Kocaeli Haber-Yeniden Refah Partisi’nin sandık baş müşahitleri tanışma eğitim programına Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan da katıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki programa ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Aşıla, İl Başkanı Mehmet Aras, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı. Sandık sorumlularına eğitimi ise Ferhat Uysal verdi. Programın sonunda ilçe başkanlarına plaket takdimi yapıldı.

KOCAELİ’YE ÖVGÜ

Aras’ın ardından kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan için sloganlar kesilmedi. Kendisine olan ilgi için partililerine teşekkür eden Erbakan, “Salonun dışına taşınan insan selini, gözlerini heyecandan parıldayan dava erlerini Kocaeli’de gördüğümüzde dünya meclisinin 300’ler siyonisti varsa ilam aleminin milli görüşün Kocaelisi var. Amerika’nın Pentagon’u varsa milli görüşün Kocaeli’si var. Medya ambargosuna, anket manipülasyonuna rağmen taşı sıksak suyuna çıkaracak teşkilatımız hem Kocaeli’de hem de Türkiye’nin dört bir yanında muazzam tabloları görüyoruz. Bu da davamızın bereketinde, Erbakan Hocamızın bereketindendi. Milli görüş kadroları olarak çok büyük gurur ve bahtiyarlık duyuyoruz” dedi.

‘DIŞ GÜÇLERİN TİYATROSUNU BOZACAĞIZ’

Sözü sık sık sloganlarla kesilen Dr. Erbakan, İlk 40 yılda olduğu gibi ikinci kırk yılında da en kısa zamanda iktidara gelerek bu aziz milletin yüzünü güldüreceğiz. Dış güçlerin tiyatrolarını bozmayı Allah bize nasip etsin. Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin aziz milletimizin derdini dinliyoruz. Türkiye’nin ekonomik açıdan en iyi seviyesinde olan İstanbul Bahçelievler’de emekli ile karşılaştığımızda emekli maaşım 2 Bin 2 Bin 50 TL. Maaşımla çürük sebze ve meyve alabiliyorum” dedi. Buna Bingöl2de Hakkari’de değil. Türkiye’nin ekonomik açıdan en yüksek seviyede olan İstanbul’da rastladık. İşte böyle bir Türkiye’de yaşıyoruz” diye konuştu.

Kocaeli Haber Erbakan Amerikanin Pentagonu varsa milli gorusun Kocaelisi var 2 Kocaeli Haber Erbakan Amerikanin Pentagonu varsa milli gorusun Kocaelisi var 3 Kocaeli Haber Erbakan Amerikanin Pentagonu varsa milli gorusun Kocaelisi var