Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de konuşan Kılıçdaroğlu: O güzel evladımızın hiçbir kabahati yok

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın televizyonlarda canlı yayınlanan açılış töreninde mikrofon uzattığı küçük çocuğun kendisine ‘hain’ demesi, o anların Erdoğan ve bakanlar tarafından gülerek karşılanması hakkında soruyu yanıtladı. “Tablo beni çok üzdü” diyen Kılıçdaroğlu, “O güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişinin” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mübadelenin 99. yıl dönümü dolayısıyla Kocaeli’ye geldi. Kılıçdaroğlu Kocaeli’deki programları öncesinde, hayatını kaybeden geçmiş dönem Kocaeli Milletvekili Salih Gün’ün ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. CHP lideri daha sonra Kocaeli Muhacir Evi Açılış Töreni’ne katıldı.

TRABZON’DA “HAİN” DEMİŞLERDİ

Açılışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyonlarda canlı yayınlanan Trabzon’daki açılış töreninde mikrofon uzattığı küçük çocuğun kendisine ‘hain’ demesi, o anların Erdoğan ve bakanlar tarafından gülerek karşılanmasını değerlendirdi.

“KABAHAT ONUN TEPESİNDE DURAN KİŞİNİN”

Kılıçdaroğlu, “Tablo beni çok üzdü. Arkadaşlarım paylaşmışlardı. Paylaşımları süratle silin, o güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişinin” dedi.