Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye bakanlık verecek mi?

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinede bir değişiklik planladığını iddia etti. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Meclis’te kabine değişikliği heyecanı yaşandığını ifade etti. Meclis bahçesinde oturup milletvekilleriyle sohbet ettiğini belirten Selvi, şu ifadeleri kullandı: “AK Parti cephesinde çifte heyecan yaşanıyor. Meclis Başkanlığı seçimi ve kabine değişikliği söylentileri. Erdoğan’ın birkaç gün Ankara dışında olması, Bakanlar Kurulu’nun değişeceği yönündeki beklentileri artırmış.

HANGİ BAKANLAR DEĞİŞECEK?

Erdoğan’ın Meclis Başkanlığı ve kabine değişikliğini eşzamanlı olarak yapacağını tahmin ediyorlar. Kabine değişikliğine gelince, Cumhurbaşkanı yardımcılarının sayısının arttırılacağı ve değişimin sınırlı tutulacağı dışında bir bilgi yok. İsim isim hangi bakanların değişeceğini Erdoğan dışında kimse bilmiyor. Ha bu arada, Erdoğan Ankara’ya döner, Meclis Başkanlığı seçimi yapılır ama kabineye dokunmazsa hayal kırıklığına uğrayan az olmaz. Ama sürpriz olmamalı.”

KOCAELİ’YE BAKANLIK GELECEK Mİ?

Bilindiği üzere kentimiz Kocaeli uzun yıllar boyunca AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değer verdiği kentlerden biri oldu. Kocaeli milletvekilleri Vecdi Gönül, Osman Pepe, Nihat Ergün ve Fikri Işık çeşitli bakanlık görevlerinde bulunmuştu. Son olarak Fikri Işık’ın Başbakan Yardımcılığı görevi sona erdi ve Kocaeli teşkilatı gözden düştü. Kocaeli’nin uzun süredir bakanı yok. Olası kabine değişikliğinde Kocaeli’ye bakan verilecek mi merak konusu.