Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kulfallı’nın dertlerini saymakla bitiremediler!

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, yerel seçimlerin ardından her hafta bir mahalleye giderek sorunları ve eksikleri tespit etti. Kazan’ın bu seferki durağı Kulafallı Mahallesi oldu.

MHP İzmit Belediye Meclis

MHP’li İzmit Belediye Meclis Üyeleri, mahalle mahalle, sokak sokak gezip eksikleri not alıyor. Meclis üyelerinden İlker Kazan’ın bu seferki durağı Kulfallı Mahallesi’ydi. Mahalleye giden Kazan  ve ilçe yöneticisi Rahmi Yılmaz yol üzerindeki asfalt atıklarının alınmadığını görerek temizlik işleri yetkililerine bildirdi.

BELEDİYEDEN İSTEDİLER

Mahalle Muhtarı Yüksel Oğuz’un yanına da uğrayarak talepleri ve eksikleri not alan Kazan ve beraberindekilerle mahalle aralarını beraber gezdiler. Mahalleli sakinleriyle de konuşan Kazan mahallelinin düğünlerde ve eğlencelerde kullanılmak üzere bir alanlarının olduğu ve oranın belediye tarafından uygun hale getirilmesi talebini aldı.

GİRİŞE ASFALT

Mahalle aralarındaki dökülen istinat duvarlarının yapılması, caminin arkasında bulunan istinat duvarının sıvasının yapılması ve mahallede bulunan belediyenin hizmet binasının dış cephesinin yapılması ayrıca mahallelinin mahalleye giriş yolunun asfaltlanması talep edilenler arasında oldu.

GEREKLİ YERLERE İLETİLECEK

Kazan, eksikleri not alarak ilk mecliste gündeme getireceğini mahalleye giriş yolunun asfaltlanması içinde il başkanlığı nezdinde büyükşehir yetkililerine iletileceğinin sözünü verdi. Mahalle sakinleri, yapılan bu ziyaretle memnun olduklarını MHP’lilerin seçim olmamasına rağmen yaptıkları bu denetlemelerin ve ziyaretlerin güzel olduğunu belirterek teşekkür etti.