Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Gebze’de İlçe Başkanı Coşkun Öztürk görevden alındı

MHP Kocaeli’de İbrahim Akın’la birlikte yeni dönem başlamıştı. Partinin il başkanlığından yapılan açıklamada Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk’ün görevden alındığı ve yerine de Yılmaz Uğurlu’nun getirildiği açıklandı.

MHP Kocaeli’de İbrahim Akın’la birlikte yeni dönem başlamıştı. Partinin il

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Tuncay Batı, şubat ayının başında il başkanlığı görevinden ayrılmıştı. Batı’nın yerine İbrahim Akın getirilmişti. Değişim sonrasında partinin Kocaeli teşkilatı da yeniden şekillenmeye başladı. Bu kapsamda Akın’ın imzasıyla MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda değişim yaşandı ve Coşkun Öztürk görevden alındı.

YENİ İLÇE BAŞKANI ATANDI

MHP Kocaeli İl Başkanı İbrahim Akın’ın imzasını taşıyan kararda; “Gebze İlçe Başkanımız 52 ve 54.maddelerin tanıdığı yetkiye istinaden İlçe Başkanlık görevinden alınmıştır. Gebze İlçe Başkanlık makamına Yılmaz Uğurlu atanmıştır” ifadesine yer verildi. MHP Gebze’deki değişimin ilerleyen süreçte ilçede ve il genelinde nasıl bir etki göstereceği ise merak konusu oldu.

Yilmaz Ugurlu

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlediği MYK listesine CHP Körfez Belediye Meclis
Sıradaki Haber Ali Doğan’dan Tahsin Tarhan’a: Kocaeli’ye bir gram faydası yok!