Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, İzmit Belediyesi ile Kent Meydanı için karşı karşıya geldi

İzmit Belediyesi’nin düzenleyecekleri konser ile aynı alanda başka bir etkinlik düzenleyerek provokasyon yapmaya çalıştığını ve hiçbir izinleri olmadan aynı alanda etkinlik yapacaklarını MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur duyurdu. Okur,İzmit Belediyesi’ni asli vazifelerine, İzmitlilere hizmete davet etti

İzmit Belediyesi'nin düzenleyecekleri konser

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, 26 Haziran Pazar Günü İzmit Kent Meydanı’nda “Gönül Seferberliği” konseri düzenleyeceklerini ve sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın bir konser gerçekleştireceğini duyurmuştu. Buna rağmen İzmit Belediyesi aynı zaman ve yerde,  İzmit Kitap Günleri’ni düzenleme kararı alınca MHP’nin konseri ile aynı güne denk geldi. Bunun üzerine MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur bir açıklama yaptı.

“HUKUKSUZLUKTA ZİRVE YAPMIŞLARDIR”

Okur, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Konserimizin bütün resmi prosedürleri tamamlanmıştır. 1 ay öncesinden gerekli dilekçeler, gerekli kurumlara iletilmiş ve gerekli olan izinler alınmıştır. İzinlerimiz belgeler halinde elimizde mevcuttur. 26 haziran pazar günü İzmit Kent Meydanı tarafımıza tahsis edilmiştir. Her zaman söylediğimiz gibi İzmit Belediyesi yine provakatif davranarak aynı tarihte hukuki olarak hiçbir izinleri olmaksızın aynı alanda etkinlik yapacağını duyurmuştur. Hukuksuzlukta zirve yapmışlardır. Amaç her zaman ki gibi gerginliğe kaosa kavgaya zemin hazırlayıp bu şekilde gündeme gelmektir. Ne yazık ki art niyetlerine İzmitimizin değerli esnafını da alet etmektedirler. Ancak Türk milliyetçileri bu tür ayak oyunlarına hiç bir zaman prim vermemiştir ve vermeyecektir. İzmit belediyesini hukuk sınırlarına , asli vazifelerine, aziz İzmitlilere hizmete davet ediyorum.”

WhatsApp Image 2022 06 24 at 18.02.09