Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’de 3 üst kurul delegesi değişti!

MHP Kocaeli 17 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi MHP’nin 26 Kocaeli Üst Kurul Delegesinden üç isim değişti

MHP Kocaeli 17 Mart

14. Olağan Büyük Kurultayı’nı 17 Mart Pazar günü gerçekleştirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir yandan Kurultay hazırlıkları yapılırken diğer yandan da MHP Kocaeli Üst Kurul Delegeleri ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. MHP’nin delege listesinde 3 isimde değişikliğe gidildi. Buna göre, üst kurul delegelerinden Mustafa Yıldırım, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, Metin Ceylan listelerden çıkarıldı. üç ismin yerine ise yedek listeden Erdem Yılmaz, Aziz Becerikli ve Tufan Aslan eklendi.

YARIN ÖĞLEN ANKARA’YA GİDİYOR

MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve 26 Üst Kurul Delegesi yarın Ankara’ya gidiyor. Öğle saatlerinde yola çıkacak olan Başkan ve Üst Kurul Delegeleri, Ankara’da Genel Merkezin kendileri için ayırdığı otelde konaklayacaklar ve bir sonraki gün kongreye geçecekler. Bir kafile olarak Ankara’ya gitmeyeceklerini belirten MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Herkes ayrı ayrı şekilde Ankara’ya gelecek ve Genel Merkezin tahsis ettiği otelde buluşacağız. Bir gün orada konakladıktan sonra kurultayımıza geçeceğiz” dedi.

PARTİLİLER İÇİN OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Öte yandan kurultaya katılmak isteyen partiler için Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece sahurdan sonra otobüsler kaldırılacak. Kocaeli’nden yoğun bir katılımın sağlanacağı öğrenilirken, gerek MHP İl Başkanlığı gerekse de Genel Merkez, yaptıkları hazırlıklarla partililerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları adına her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar. 14. Olağan Büyük Kurultay’ın coşku içerisinde geçmesi bekleniyor.

‘ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLAYACAĞIM’

MHP’de değişen 3 üst kurul delegesi ile ilgili de görüşlerini aldığımız MHP İl Başkanı Demirbaş, “Üst kurul delegelerimizin 3’ünü değiştirdik. Ancak şu an için bir kurultay sürecindeyiz. Bu konuyla ilgili önümüzdeki hafta detaylı bir bilgilendirme yapacağım. Şu an için tamamıyla kurultayımıza odaklandık” şeklinde konuştu.