Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’den Nusret Acur’a:
Gölge etme başka ihsan istemez

MHP Lideri Bahçeli, kulüp başkanlarına seyircisiz oynatma çağrısı yapmıştı. Twitter’daki bu paylaşıma İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur tarafından “Asıl seni seyircisiz oynatmak lazım!” yorumunun yapılmıştı. Bu paylaşıma MHP Kocaeli’den cevap geldi

blank

Beşiktaş Antalyaspor maçında tribünlerden “Hükümet istifa” sloganlarının atılmasının ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli, kulüp başkanlarına seyircisiz oynatma çağrısı yaptı. Twitter’daki bu paylaşıma İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur tarafından “Asıl seni seyircisiz oynatmak lazım!” yorumunun yapılmıştı. MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü bu paylaşımın ardından Acur’a yönelik bir uyarı mesajı paylaşmıştı. Acur’un paylaşımını kaldırmasının ardından Ünlü de paylaşımını silmişti. Bugün de MHP Kocaeli İl Başkanlığı’ndan tepki geldi.

ELİF GİBİ DİMDİK!

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, şu ifadeleri kullandı: “Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin kaos ortamı yaratmak isteyenlere karşı Türk futbolunu rezalete mahkum etmek isteyen zihniyete eleştirisini üzerine alarak akıl tutulmasına çanak tutanların karşısında Elif gibi dimdik duracağız.

KAOS ORTAMI YARATMAK İSTEYEN…

Deprem felaketi ile sarsılan vatan topraklarımızda farklı ulusların dahi merhem olmaya çalıştığı günlerde; bant değil yara olmaya çalışmak, siyaset değil provokasyon yaparak birliğimize ve dirliğimize gölge düşürmek isteyen tüm şahısları buradan uyarıyorum! Sayın Genel Başkanımızı bakarak değil görerek izleyiniz. Duyarak değil dinleyerek ders alınız. Biz vatan aşkı ile yanıyor, daha fazla ne yapabiliriz diye düşünüyorken belli ki bir kaos ortamı yaratmak isteyen İp’in ilimizdeki temsilcisine gölge etme başka ihsan istemeyiz diyorum.”