Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li İlker Kazan’dan temizlik işçisine teşekkür

İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, Şirintepe Mahallesi’nde temizlik görevlisi olan belediye işçisi Murat Burcu’ya titiz çalışmaları için teşekkür etti.

İzmit Belediye Meclisi MHP

İzmit Belediye Meclisi’nin en çok adı konuşulan meclis üyelerinden biri olan MHP’li İlker Kazan, mahalle gezileri ve vatandaşla sohbetlerine devam ediyor. İlker Kazan’ın bu haftaki durağı Şirintepe Mahallesi oldu. Kazan, mahalleyi gezerek vatandaşların sorunlarını not aldı ve sıkıntıların giderilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

PARK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Mahalle sakinleri, Bünyamin Akman Parkı’nın restorasyonu için Kazan’a yardımlarından dolayı teşekkür etti. Kazan, bu konuda İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç’a desteklerinden ötürü teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

ÜNAL ÖZMURAL’I ARADI

Kazan daha sonra vatandaşlardan almış bilgi ışığında Şirintepe Mahallesi’nde görevli olan belediye temizlik görevlisi olan Murat Burcu’nun yanına giderek teşekkür etti. Kazan vatandaşların kendisine Murat Burcu için teşekkür ettiklerini iletti. Kazan ayrıca Başkan Yardımcısı Ünal Özmural’ı telefon ile arayarak personel için kendisine de teşekkürlerini iletti.