Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’liler sosyal medyadan atışıyor

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Ruhi Çavdar’ın MHP İl Yönetimi’ne yönelik sosyal medya gönderileri parti içinde tansiyonu yükseltti.

MHP Kocaeli İl eski

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Ruhi Çavdar, “Hep akçeli iş hep akçeli iş” paylaşımıyla mevcut MHP yönetiminin tepkisini çekmişti. MHP MYK Üyesi Arkam Azeri ise “Akçeli işlerden bahsetmiş ve ‘İlle de liyakat’ demişsin! Senin zamanında ve yönetim kurulunda bulunan kişilerin sohbetlerini buradan aktarsam sokağa çıkamazsın.

SON KİŞİ BİLE DEĞİLSİN

Akçeli işlerine sadece tanıklık eden değil ; bizzat cürümün anlatıyor ve sana gülüyor. Yaşadığın sağlık sorununun nerede ve neden geliştiğini söylemek üzereyim. Liyakatten bahsedecek en son kişi bile değilsin. Erkan Azeri” ifadelerini kullandı.

ÇAVDAR UYARI YAPTI “TERBİYESİZLİK YAPIYORLAR”

Çavdar ise, “Konunun muhatabı çıkıp açık açık şahsıyla ilgili suçlamalara cevap vermiyor. Suçlamalarla ilgili kumpas olduğunu iddia ediyor fakat bu suçlamaları yapanlardan hukuki açıdan hesap sormuyor. Sosyal medya üzerinden,kraldan çok kralcılar suçlamalar yaparak kumpas ihanet söylemlerinde bulunarak hadlerini aşıp terbiyesizlik yapıyorlar. Arkadaşlar unutmayın,yapılan suçlamaların tamamı ,dün siyaseten ve ticareten birlikteliğiniz olan insanlar. Yarın birgün siz de ekip dışında kalabilirsiniz. Biz sizleri de dinler,haketmeseniz de sizleri de ciddiye alırız. SÖYLEDİKLERİNİZ DOĞRU YA DA YANLIŞ.” dedi.