Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş: Belediye başkanı olsam utanırım!

İzmit Belediyesi’nin esnaf borçları ve dün belediye özel kalem müdürlüğüne gelen hacizle ilgili konuşan Ak Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş “Ben belediye başkanı olsam utanırım” dedi.

İzmit Belediyesi'nin esnaf borçları

ugurİzmit Belediyesi’nin esnaf borçları ve dün belediye özel kalem müdürlüğüne gelen hacizle ilgili konuşan Ak Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş “Ben belediye başkanı olsam utanırım” dedi. Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulunan Tutuş şu ifadeleri kullandı: “Biz ilk 2020 yılında meclis üyesi iken 2019 yılında mevcut belediyenin çalışmalarını inceleme ve değerlendirme fırsatı bulmuştuk. Belediye iflas ediyor demiştim. Mali tablolar bunu gösteriyordu.

Muharrem TutusBELEDİYE 2 YILDA TOPARLANIR

Bugün gelinen noktada belediye esnafa olan borcunu ödeyemiyor, belediyenin özel kalem müdürlüğüne haciz geliyor. İçler acısı bir durum. Ben belediye başkanı olsam utanırım bu durumdan. Şu anda belediye başkanı olmak büyük bir yük. Ben belediye başkanı seçildiğimde kimse benim ağzımdan enkaz devraldık ve benzeri cümleler duymayacak. Biz bu işe bile isteye girdik. Yanlışı düzeltmek için girdik. Belediye başkanı seçildiğimizde 2 yıl süreyle çok ciddi bir ekonomik disiplin içerisine girmek lazım. Belediye ekonomisi 2 yılda toparlanır. Belediyemizin ekonomik tablolarını düzeltmek lazım. Esnafa borcunu ödeyemeyen belediye olur mu?”