Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Koral: En yüksek oyu Başiskele’den verdik aynı duruşu göstereceğiz

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, ilçe danışma toplantısında, “2018 seçimlerinde en yüksek oyu Başiskele’den vermenin sevinci içerisindeyiz. 2023’te de aynı duruşu göstereceğimize güveniyorum” dedi.

AK Parti Başiskele İlçe

Özgun imzaAK Parti İlçe Danışma toplantıları bugün Başiskele ile devam etti. Başiskele Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile il yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi nedeniyle Fransa’da olduğu öğrenildi.

AYNI DURUŞU GÖSTERECEĞİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda konuşan AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral “Bizim görevimiz millete hizmet yürüyüşünde doğru ve dürüst olmak, samimi olmaktır. AK Parti denilince akla gelen ‘söz verdi mi sözünü tutar’ sözüdür. Milletin çıkarlarını daima kendisinin üzerinde tutmasıdır. 2018 seçimlerinde en yüksek oyu Başiskele’den vermenin sevinci içerisindeyiz. 2023’te de aynı duruşu göstereceğimize güveniyorum” dedi.

Katilim 1