Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu istifa etti

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, 7 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. İstifada Saadet Partisi Genel Merkezi’nin kongre sürecinin etkili olduğu düşünülüyor.

Saadet Partisi Çayırova İlçe

Çayırova’da yaklaşık 7 yıldır Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Aksu, sürpriz bir kararla görevinden istifa etti. İstifa haberini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Aksu, işlerinin yoğunluğu nedeniyle partisinden istifa ettiğini belirtinken şu ifadeleri kullandı:

İSTİŞARELER SONUCU

Kıymetli Çayırova’lı hemşehrilerim. Yaklaşık 7 yıldır sürdürmüş olduğum Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevimden başta il başkanımız ve değerli yönetim kadromuzla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda işlerimim yoğunluğu ,nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Teşkilatlanma başkanımız Fatih Karabulut bey İl teşkilatımız tarafından kongre sürecini yönetmek üzere ilçe başkanlığına vekaleten görevlendirilmiştir. Kendisini tebrik ediyor bu süreci en iyi şekilde yöneteceğine inanıyorum.

“AFFINIZA SIĞINIYORUM”

Görev süresi içerisinde birlikte çalıştığım dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç bir dünya menfaati gütmeden canla başla çalıştılar. Yine görev sürem içerisinde eksik kaldığımız konular olduysa eğer Çayırova halkımızın da affına sığınıyorum. Yapacağımız kongreyle birlikte yeni görev alacak arkadaşlarımıza da şimdiden muvaffakiyetler dilerken bundan sonra da partime ve Çayırovamıza hizmet etmeye devam edeceğimi de belirtmek isterim. Kamuoyuna Saygılarımla…