Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Cuma Demirci’nden Dilovası’nda eş-dost-akraba kıyağı iddiası

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Cuma Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, teyzesinin oğlunu belediyede başkan yardımcısı yaptığını iddia ederek tepki gösterdi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Cuma Demirci Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in teyzesinin oğlu Recep Karakoç’u başkan yardımcısı yaptığını iddia ederek açıklamalarda bulundu. Demirci, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz yıllarda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeğeni ve eniştesine yaklaşık 1.3 milyon liralık reklam işlerini vermesi ile vicdanları yaralaması yetmiyormuş gibi üzerine fütursuz açıklamalarıyla ilçemizin ismini birçok kez kirletmesine şahit olduk. 31 Mart seçimlerinden önce, ‘Kimseyi Belediyede işe almayacağım’ diyen Hamza Şayir, halka verdiği sözleri tek tek eş-dost-akraba kıyağı ile çiğnemeye devam ediyor.

cuma demirci 1‘’ İŞTEN ÇIKARILDI İKİ GÜN SONRA MEMUR OLDU’

Geçtiğimiz aylarda Dilovası Belediyesinde işçi kadrosunda yer alan Ercan Güneş isimli personel tüm haklarını alarak belediyedeki görevinden ayrılmasının üzerinden sadece iki gün geçtikten sonra belediyenin özel kalem müdürlüğünde sözleşmeli memur olarak işe başlaması ve hemen arkasında özel kalem müdürü olması Dilovası Belediyesinin nasıl yönetildiğini aslında bizlere gösteriyor.

‘’HAMZA ŞAYİR NE YAPTIĞINI BİLMEYEN BİR KİŞİ HALİNE GELDİ’’

Dilovası’nda yaşanan bu hadiselere sessiz kalmayı tercih  eden iktidar partisi,  üç maymunu oynayarak Dilovası Belediye Başkanını cesaretlenmesine neden oldular. Partisinden alığı cesaret ile şaşıran Hamza Şayir, artık ne yaptığını bilmeyen bir kişi haline geldi.  Halkının gözünün içine baka baka, teyzesinin oğlu Recep Karakoç’u başkan yardımcısı yaparak yoldan çıktığını tüm kamuoyuna göstermiştir.

‘’EŞ, DOST VE AKRABA KIYAĞI’’

Halkın büyük ekonomik sı kıntılar çektiği günlerde yıkılmak için dizilen domino taşları gibi karşımızda duran iktidar partisi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir artık pes etmiş ve halka hizmet yerine eş,dost ve akraba kıyakları ile kendilerine nasıl çalıştıklarını göstermektedir. Yaşanan bu olaylara sessiz kalanlar unutmayın bu vebal sadece Hamza Şayir’in değil, sizin de boynunuzda.”