Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet’ten çarpıcı Cengiz Topel videosu!

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Kocaeli’de alışılmışın dışında bir kongre hazırlığı yapıyor. Kısa kısa videolarla, Kocaeli’nin sorunlarını konu edinen Saadet Partisi, Cengiz Topel Havaalanı’yla ilgili de bir içerik hazırladı. 

Saadet Partisi Kocaeli İl

Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresi 20 Eylül günü gerçekleştirilecek. Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Kocaeli’de alışılmışın dışında bir kongre hazırlığı yapıyor. Kısa kısa videolarla, Kocaeli’nin sorunlarını konu edinen Saadet Partisi, Cengiz Topel Havaalanı‘yla ilgili de bir içerik hazırladı.

KAĞITTAN UÇAK İRONİSİ

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda yıllardır atıl kalan Cengiz Topel Havaalanı’na dikkat çekildi. Sefer yeri ve sayısı kısıtlı olan havaalanı içeriğin kağıttan bir uçak yapılıp içerisine Kudüs dahil birçok yerin adı yazıldı ve uçuruldu.

EN AKILCI ELEŞTİRİLER ARASINDA YERİNİ ALDI

Video, “Ertelenmiş ve yok sayılmış hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için el ele hep birlikte başarabiliriz…” başlığıyla paylaşıldı. Oldukça beğeni toplayan video, son yıllarda Cengiz Topel Havaalanı için yapılan en akılcı eleştiriler arasında yerini aldı.

İŞTE SAADET PARTİSİ’NİN HAZIRLADIĞI CENGİZ TOPEL VİDEOSU