Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahin Talus: İzmit ve Derince’de öndeyiz!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yerel seçimlere tam 9 gün kala Kocaeli medyasının karşısına çıktı. Kocaeli bu açıklamayı bekliyordu. Toplantıyı yerinde takip ediyorum. İşte Şahin Talus’un son dakika mesajları ve kritik açıklamaları…

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, bugün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenliyor. Toplantıyı yerinde takip ediyorum. Şahin Talus’un yüzü gülüyordu, morali yüksekti ve keyfi yerindeydi… Toplantıya şu sözlerle başladı: “Sürekli anket yapmaya devam ediyoruz. Sahada ne görüyorsak, ankette de onu görüyoruz. Bazıları anket yaptırıp, siyaset mühendisliği yapmaya devam ediyor. Birileri kişisel hırslarıyla bize çelme çakmaya çalışıyor ama hiçbiri başarılı olamıyor.

CUMHURBAŞKANIMIZ KOCAELİ’YE GELİYOR

Cumhurbaşkanımız seçime üç gün kala Kocaeli’de olacak. 28 Mart Perşembe günü saat 15.00’te Kocaeli Kongre Merkezi miting alanındayız. Hedefimiz 100 bin kişiyle miting yapmak. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “bu son seçimim” dedi. Belki de bu mitingin tekrarı olmayacak. O yüzden bu tarihi bir miting olacak” diye konuştu.

İZMİT VE DERİNCE’DE ÖNDEYİZ

Toplantı bitti ve soru cevap bölümüne geçildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a Kocaeli’deki son durum nedir diye sordum ve şu yanıtı verdi; “Kocaeli’de bütün ilçelerde öndeyiz. Yasal olarak anket sonucu veremiyorum” dedi. Peki, ya İzmit ve Derince’de son durum nedir diye ikinci bir soru daha sordum. “İzmit ve Derince’de seçimler her dönem başa baş geçmiştir. Bugün de öyle ancak iki ilçemizde de biz öndeyiz. Yarışı da önde bitireceğiz” dedi.

KARAMÜRSEL, KANDIRA VE BAŞİSKELE’DE SORUN YOK

Şahin Talus’a son olarak Karamürsel, Kandıra ve Başiskele’de bir sorun gözüküyor mu diye sordum. “13 ilçemizde bir sorun olmadığı gibi, bu üç ilçemizde de hiçbir sorun yok. Hatta bazılarında iki kat fark atacağız” diye konuştu. Seçimlerin bir iddia işi olduğunu, sürekli ve düzenli olarak anket yaptıklarını, sahada ve sokakta olduklarını söyleyen Şahin Talus “Kazanan Cumhur İttifakı olacak” diyerek sözlerini noktaladı.