Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın anket şirketlerine seslendi: TOGG’una iddiaya varsanız buyurun gelin

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde düzenlenen programda yaptığı konuşmada anket şirketlerini eleştirerek “Anketlerde inanılmaz hesaplar görüyorsunuz. Anketleri açıklayanlara sesleniyorum TOGG’una iddiaya varsanız buyurun gelin” dedi. Büyükakın ayrıca seçim hedefini de açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

AK Parti Kocaeli teşkilatı bugün Antikkapı’da bayramlaştı. Düzenlenen programa İl Başkanı Şahin Talus il ve ilçe yöneticileri, Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“ZAFERLER TAÇLANDIRICAK”

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı; “Bu bayram gibi 14 Mayıs’ta da bayram yapacağımızı teşkilatımızın bu heyecanından net bir şekilde görüyorum. Bayramımız gerçek bir bayram olsun, 14 Mayıs’ta çifte bayramımızı kutlayalım diyorum. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren illerden birisi Kocaeli oldu. Bundan önce İzmit teşkilatındaydı. 14 Mayıs’ta gelecek zaferin, mutluluğun ayak seslerini burada hep birlikte görüyoruz. Buradaki kardeşlik havası inşallah 14 Mayıs akşamı sandıklardan çıkacak zaferle bu teşkilatın gayretini taçlandıracak diyorum.

TOGG İDDİASI

Anketlerde inanılmaz hesaplar görüyorsunuz. Anketleri açıklayanlara sesleniyorum TOGG’una iddiaya varsanız buyurun gelin. Öyle atmak kolay. Nasılsa atmaya alışmışsınız. Bedava süt vereceklerdi. Ya siz otobüsleri yürütün yeter. Bedava istemiyoruz. Otomobil yapacağız dedik, yapamazsınız dediler. Fabrikayı kurduk, gelin görün dedik. Öyle bir fabrika yok dediler. Yürüyüş yolunda bakanımızla il başkanımız TOGG ile beraber fotoğrafı verdi. Sanayi bakanımız şikayet ediyordu TOGG’a ilgi benden daha fazla diye. Biz sadece seçim çalışması yapmayım TOGG’u gezdirsek, doğalgazı gezdirsek, yaptığımız işleri ziyaret ettirsek maksat hasıl olacak. Bundan yalandan vazgeçecek mi? Asla vazgeçmeyecekler. Çünkü yalandan başka sermayeleri yok.

“İLK TURDA 54 İLE SEÇİMİ ALACAĞIZ”

Engin Koç doğalgaz yok diyordu. Şimdi ne diyecek çok merak ediyorum. aslında vereceği cevabı da tahmin edebiliyorum. Grup başkanvekilleri vardı, ne diyordu? Herkese traktör verecekti. Sonra ne dedi? Eğlencesine yaptım dedi. Bunlar gerçekten şaka gibiler. Bu kadar şakacı nasıl bir araya gelmiş anlayabilmiş değilim. İnsan yalan söylerken biraz utanır. İnsan ‘doğalgaz yok’ nasıl der ya. Sıkılır. Allah ıslah etsin. Millet gereken cevabı sandıkta verecek. Vatandaşlar bize ‘daha önce AK Parti’ye oy vermemiştim, bunlar HDP’yle birlikte yürüyorlar. Asla oy vermem’ diyor. Sessiz sessiz sandığın önlerine gelmelerini bekliyorlar. En güzel cevabı verecekler. AK Parti 30-35 diyen anketler. Görecekler o gün. İlk turda 54 ile biz bu seçimi alacağız. Kocaeli’den de 8 milletvekilini alıp gideceğiz Allah’ın izniyle. Ben bu teşkilatlara güveniyorum. Bu teşkilatlar inanırsa 9’uncu sıra milletvekilimiz işten bile değil.”

HELALLİK İSTEDİ

Milletvekili olarak son konuşmam diyerek konuşmasına başlayan İlyas Şeker deprem bölgesinde yapılan yardımlara değinerek belediye başkanlarına teşekkür etti. Şeker konuşmasında, “Başkanım TOGG’u sattı, Doğalgazı da ben satayım dedim başkanım onu da sattı. TOGG ile dalga geçenler binmek zorunda kaldılar. Doğalgaz ile dalga geçenler ise evlerinden kullanmaya başlayacaklar. Heybemiz dolu. Anlatacak çok şeyimiz. Var. Hedefimiz inşallah 14’ü almaktır. Biz Kocaeli olarak Türkiye ortalamasının her zaman 7-8 puan üstünde alıyorduk. Yapılan anketlerde bazı yandaş anketler millet ittifakını şişirdikleri için şimdiden çamura yatmaya başladı. Kelli felli adamlar ne demeye başladı. 14 Mayıs akşamı için çamura yatmak için oy pusulasına laf ediyorlar. Böyle bir saçmalık olmaz. Adamlar yenilgiyi kabul etti nasıl çamura yatacaklarını da buldular” diyerek teşkilattan helallik istedi.

ak parti kocaeli 5