Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın’a miting gibi karşılama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için yeniden Tahir Büyükakın’ı aday olarak açıklamasının ardından İzmit’te Büyükakın miting havasında bir kalabalıkla karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için yeniden Tahir Büyükakın’ı aday olarak açıklamasının ardından İzmit’te Büyükakın miting havasında bir kalabalıkla karşılandı. MHP, BBP ve DSP il başkanları da burada yerini aldı. Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Başkanımızı anlatmaya gerek yok. Hizmetleriyle herkes tanıyor. 13-0 yapmaya hazır mıyız? Hepimizden Allah razı olsun” dedi. Milletvekilleri adına Sami Çakır konuştu. Çakır, şiir okuyarak sözü Başkan Büyükakın’a bıraktı.

SAMİMİYET VE GAYRET

Son olarak konuşma yapan Tahir Büyükakın, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Allah sizleri var etsin. Sizler gibi dava arkadaşlarım olduğu için rabbime şükürler olsun. Allah kardeşliğimizi eksik etmesin. Bundan 5 yıl önce yine bu mekanda bir araya gelmiştik. O zaman biz bu görevlerin ateşten bir gömlek olduğuna inanır, koltuğa günü oturacağımız günü değil kalkacağımız günü düşündük. Önce rabbimize verecek hesap gününü düşünerek çalışırız demiştik. Sayın cumhurbaşkanımızın verdiği talimatla tevazu, samimiyet ve gayret gördük.

CUMHUR İTTİFAKI’YLA

Tevazu, samimiyet ve gayretimizde bir eksiklik oldu mu? Yaklaşımımız biz ‘biz diyenlerin hareketiyiz’ dedik. Kendimiz için değil kentimiz için çalıştık. Söz verdiysek tuttuk. Belediyeyi devletin ve milletin emaneti olarak gördük. Sizin bize güvenerek teslim etmiş olduğunuz emaneti gece gündüz demeden Cumhur İttifakı’mızala yolumuzu yürüdük. Kimseye hesap sormadık ama hep hesap verdik. İki rıza makamı var. Biri rabbimizin rızası. Önce onun rızasını gözettik. Onun rızasına giden yolun halkımızdan da geçtiğini bildik.

ASLA KİŞİSEL HEAP YAPMADIK

Dedik ki ‘Mutlu şehir Kocaeli’. Bu niçin hizmet edeceğimizin mottosuydu. Biz emanetçiyiz halk için varız dedik. Sonra bunu nasıl yapacağımızı anlattık. Çalışınca oluyor, mutlu şehir oluyor. Laf yaparsan, cır cır ötersen lafla peynir gemisi yürümüyor. Hemen İstanbul yanı başımızda. İnşallah İstanbul muradına erecek tekrar. Hep liderlerimizin verdiği işaretin peşinden gittik. Asla kişisel hesap yapmadık.

BU YOLDA YALNIZ YÜRÜNMEZ!

Kocaeli nasıl bir Kocaeli olacak. Örneklerini göstermeye devam ediyoruz. Yeni yüzyılda önce pandemi yaşadık. Ne öğrendik? Tek tek tedbir değil birlikte hareket etmemiz gerektiğini öğrendik. Bu yolda yalnız yürünmez. Herkesten Allah razı olsun. Milletin malını israf etmedik. Şehrin dört bir yanı inşaat halinde.

TRAMVAY VE TELEFERİK

Bakın bize ‘tramvayı yapamazsınız’ dediler. Şuraya Anıtparka tanıtım için tramvay koyduk maket koydunuz dediler. Yaptık mı yaptık. Bindirdik mi? Bindirdik. En çok onlar biniyor. Binsinler. Biz seçildikten sonra asla ayrım yapmadık. Oy hesabı yapmadık. Adamlarımızın konforunu değil halkımızın mutluluğunu sağlamak için çalıştık. şahit misiniz? Allah da şahit olsun.

İZMİT BELEDİYESİ

Yeniden İzmit’i de alacağız ve 13-0 yapacağız İnşallah. Çünkü hep diyorlardı ya ‘Türkiye CHP belediyeciliğini görecek’ demişlerdi ya gördük. Teleferiğe de bindireceğiz. Mesela temel atmama töreni trendi başlattılar. Karla mücadelenin sosyal medyadan da yapıldığını gördük. Sanarsınız ki kar yağarken havadan yakalıyorlar. Bizim başkanlarımızın yaptıklarının tabelasını indirip yerine yenisini koyamayanları gördük. Ot toplayamayanları, hatta çöp bile toplayamayanları gördük. ”

Tahir Buyukakina miting gibi karsilama1 Tahir Buyukakina miting gibi karsilama2 Tahir Buyukakina miting gibi karsilama3