Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tamyüksel’den deprem çıkışı: İzmit’in en büyük gerçeğine artık çözüm lazım!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, 90 günlük saha programının ikinci haftasında deprem konusunu gündemin merkezine taşıdı: “Bu şehirde insanlar her gece deprem korkusuyla uyuyor. Bu bir kader değil” dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, 90 günlük saha

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, başlattıkları 90 günlük saha programının ikinci haftasında İzmit’in en kritik meselesi olan deprem gerçeğine dikkat çekti. İzmit’te binlerce insanın riskli yapılarda yaşadığını vurgulayan Tamyüksel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün bu şehirde insanlar sadece yaşamıyor, aynı zamanda korkuyla yaşıyor. 30-40 yıllık binalarda, her gece ‘ya deprem olursa’ endişesiyle uyuyan aileler var.”

DEPREM KONUSU ARTIK ERTELENEMEZ

Deprem konusunun artık ertelenemez bir gerçek olduğunu belirten Tamyüksel, şunları söyledi: “Bu tablo bir kader değil. Bu, yıllardır ertelenen kararların ve yapılmayan planların sonucudur. İzmit’in en büyük meselesi depremdir ve bu gerçek artık kimse tarafından görmezden gelinemez.” Önümüzdeki süreçte mahalle mahalle saha çalışması yapacaklarını ifade eden Tamyüksel, şöyle konuştu: “Serdar’dan Tavşantepe’ye, Bekirdere’den Gültepe’ye kadar bu şehrin tüm riskli bölgelerinde olacağız. Sorunları yerinde tespit edecek, çözüm önerilerimizi kamuoyuyla paylaşacağız.”

Tamyüksel, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Biz bu şehrin sorunlarını sadece konuşmak için değil, çözmek için sahadayız. Çünkü İzmit daha iyisini hak ediyor.”