Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuş, seçimden sonraki ilk mecliste bakın neler söyledi?

İzmit Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclisi oturumunda AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem tutuş, seçim sürecinde dönük eleştirilerde bulundu.

İzmit Belediyesi Haziran ayı
SEBO İMZA

İzmit Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclisi bugün İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet’in katılmadığı oturumu Necat Çakır yönetti. Bu oturumda 17 gündem maddesi karara bağlandı. AK Parti grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, oturumda bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Milletimiz bir kez daha teveccüh göstererek cumhurbaşkanımızı yeniden seçti. Demek ki meclis kürsüsünden ’11 gün sonra devran bitiyor’ demekle devran dönmüyor. Demek ki, yıllardır geliyor gelmekte olan demekle gelen giden olmuyor. Memur başkan yardımcılarının oy kullanılan yerlerde milleti tehdit etmekle olmuyormuş.

KÖFTE DÖNERLE SEÇİM KAZANILMIYORMUŞ

Üzülerek söylüyorum depremzedelerin üzerine örtülen battaniyeleri oy vermediniz diye üstlerinden çekmekle gördük. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde köfte döner dağıtmakla da seçim kazanılmıyormuş. Ekranlar kurarak Belsa penceresinden kavga çıkacak mı diye izlemekle de seçim kazanılmıyormuş. Tehdit şantaj ile ‘Beni engelliyorlar’ diye diye seçim kazanılmıyormuş. Seçim nasıl kazanılıyormuş? Milletin gönlüne girmekle kazanılıyormuş.

TÜM MASALARA GÜL KOYDUK

Tüm masalara birer gül koyduk. Ben seçim zamanında ‘sevgi kazansın’ dedim. Yürüyüş Yolu kavga yolu değildir. Hepimiz hep beraber yanlışlar yapmış olabiliriz. Kimseye seçimden sonra seninle görüşürüz demedik. Hiç kimseye bu dili kullanmadık. Bu süreçte her ne söylemişsek söyleyelim bugünden itibaren birbirimize gülümseyi birbirimize kıskanmadan ne yapmamız gerekirse yapalım. İnandıklarımızı söyleyelim. Hep beraber İzmit için ne yapmamız gerekiyorsa yapalım. Tüm seçmenlere tercihleri için teşekkür ediyorum.

HÜRRİYET’E OTURUMA KATILMAMA ELEŞTİRİSİ

Bugün konuştuklarımızın gerçek muhatabı Fatma Kaplan Hürriyet’in de burada olmasını isterdik. Sadece bugün değil iki yıldan bu yana gelmiyor. Nerede bilemiyoruz ama önemli bir işi vardır.”