Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü: İzmit’i bir daha kazanamayacaklar

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Millet İttifakı’nın genel başkanları Kılıçdaroğşlu ve Akşener’in geldiği İzmit Belediyesi toplu açılışına ithafen konuştu. Ünlü, “Büyükşehir’i alacaklarmış. Onlar bu hayalleri kursunlar” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı 13. Olağan Kongresi, bugün Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. MHP Genel Merkezi genelgesiyle kongrelerin tek adaylı olmasına karar vermişti. Mevcut başkan Ahmet Yalçınöz‘ün aday olduğu kongrede 423 delegenin oy kullanma hakkı vardı. Kongrede 23 ilçe yöneticisi ve 102 il delegesi seçildi.

SİZ YETER Kİ BAYRAĞINIZI ASIN

Kongrede bir konuşma yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhur İttifakı vurgusu yaptı, Millet İttifakı’na yüklendi. Ünlü, ” Siz yeter ki bayrağınızı, sandığınızı bekleyin. Biz zamanı geldiğinde sizi bulacağız. Ülkücüye tepeden bakmak yok, bu yeni geldi iş istiyor demek yok. Çayını vereceğiz ilgileneceğiz.

İZMİT’İ BİR DAHA ALAMAYACAKLAR

İzmit Millet İttifakı’nın aldığı bir yer ama bundan sonra onlar için bu bir hayaldir. Büyükşehir’i alacaklarmış. Onlar bu hayalleri kursunlar. Biz Büyükşehir Başkanlığı’na Cumhur İttifakı adayını oturtacağız. Bizi nasıl algı politikaları yıkamadılarsa asla yıkamayacaklardır. Mazaretsiz olarak başaracağız”