Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü’den Türkkan’a: “Çiftliğin hesabını vereceksin!”

MHP Kocaeli İlçe Başkanları

MHP Kocaeli İlçe Başkanları Toplantısı bugün gerçekleştirildi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, toplantının ardından yaptığı açıklamada, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı hedef aldı. Ünlü, şunları söyledi: “İP’in milletvekilinin kanunlar kendine dokunduğunda hem iş yerinin hem çiftliğinin kanuna uygunsuz yapıldığı tespit ettiğinde, devlet kendini ziyaret edince, devlet gücünü gösterince İngiltere’nin grafiklerini göstererek Türkiye’de demokrasi yoktur diyerek şikayet edenlere söyleyeceklerimiz var. Özellikle ben MHP Kocaeli İl Başkanı olarak kendisine helallik vermeyen bir il başkanıyım.

“KENDİNE VERDİĞİMİZ EMEKLER”

Çalıştığım süre içinde verdiğimiz emeklerden dolayı kendisine helallik vermiyoruz. Bu süreçte sosyal medyada bir genel başkan yardımcımızın sayın Lütfü Türkkan’ın liderimiz hakkında yaptığı hakaretvari sözünden dolayı attığı tweeti paylaştığınızdan dolayı MHP Kocaeli il başkanından şikayetçi olmuş bir milletvekilidir. Biz savcılığa gidip ifade verdik paylaştığımız yazılar yüzünden.

“ÇİFTLİĞİN HESABINI VERECEKSİN”

Demokrasi herkese var. Size dokununca kötü bize dokununca iyi değil. Yani her şeyi yaptığınız her türlü filmi döndürdüğünüz parlementer sistem yok. Attık Türkiye Cumhuriyeti devletinde Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi var. TOKİ’nin arazisine yaptığın çiftliğin hesabını vereceksin. Bundan da kaçış yok. Sırf bu konu üzerinden de Türkiye cumhuriyeti devletinin milletvekili olarak dünyaya şikayet edemezsin. Ettiğin sürece de biz de size helallik vermemeye devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın parlamenter sistem bir hayal. Artık cumhurbaşkanlığı sistemini, Covidle verilen mücadeleyi ne kadar baltalamaya çalışırsanız çalışın başaramayacaksınız. Devlet dün olduğu gibi yaptığınız her kanunsuzlukta sizin başınızda olacak, devletin her birimleri size hesabını soracak.”