Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş oyunu kullandı Vali Yavuz’a EYT’yi sordu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bugün eşi ve çocuklarıyla İzmit Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Oy verme işlemi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Yavuz’a bir vatandaş EYT’li olduğunu ödemelerin ne zaman yapılacağını sordu.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçiminde Vali Seddar Yavuz, İzmit Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Eşi Selda Yavuz, ilk kez oy kullanan 22 yaşındaki kızı Elif, 22 yaşındaki Tuğrul Çağrı ile birlikte 1093 nolu sandıkta oyunu kullanan Yavuz, sandıkları da ziyaret etti.

“ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK”

Oy kullanma işlemi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Yavuz, seçim güvenliği için tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Açıklamanın bitmesinin ardından oyunu kullanan bir vatandaş Vali Yavuz’a EYT’li olduğunu belirterek ödemelerin ne zaman yapılacağını sordu.

“BU AY İÇERİSİNDE HEPSİ TAMAMLANMIŞ OLACAK”

Vatandaşa cevap veren Yavuz, “Süreç devam ediyor. Siz müracaat ettiniz mi?” sorusunu yöneltti. Vatandaşın ettiğini belirtmesi üzerine Yavuz, “Bu ay içerisinde hepsi tamamlanmış olacak. Merak etmeyin” dedi.