Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Venedik Gondolu ve yüzer restoran İzmit’e hizmet verecek

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmitlilerin denize olan ilgisini artırmak için kimi derelerde yapacakları çalışma ile gondol, hazırlayacakları Flamingo isimli tekne ile yüzer restoran projelerini hayata geçireceklerini duyurdu

AK Parti İzmit Belediye

ugurAK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmitlilerin denize olan ilgisini artırmak için kimi derelerde yapacakları çalışma ile gondol, hazırlayacakları Flamingo isimli tekne ile yüzer restoran projelerini hayata geçireceklerini duyurdu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde seçim beyanname sunumunu gerçekleştiren Muharrem Tutuş şu ifadeleri kullandı: “Bu fotoğrafları görünce aklına Venedik gelen olmuştur herhalde.

SOSYAL TESİS SAYILARI ARTIRILACAK

Bizim ilçemizde çok fazla nehirler geçmiyor olsa da sahil düzenlemelerimizle birlikte derelerimizi organize edeceğiz ve gondol ile İzmitlileri buluşturacağız. Bununla birlikte İzmitli hemşerilerimizi denizle buluşturmak adına sosyal tesis mantığına farklı bir bakış getirerek Flamingo Yüzer Restoranı’mızı hizmete alacağız. Dışarıdaki fiyatlara göre daha makul fiyatlarla sosyal tesis mantığıyla yeni bir hizmeti daha devreye almış olacağız. Bizler özellikle Gölkay Park’taki tesisimizden başlayarak sosyal tesislerimizin sayısını artırarak hizmete sunmaya devam edeceğiz.”

WhatsApp Image 2024 03 10 at 13.12.29 1

WhatsApp Image 2024 03 10 at 13.12.29 2