Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasemin Özdemir: “Yapamaz dedikleri ne varsa yaptık”

Gebze’de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir gittiği her yerde sıcak ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Gebze’de vatandaşlarla bir araya

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir Gebze’de vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Gebze Beylikbağı Mahallesinde Semt Pazarı’nı ziyaret eden Özdemir, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Sem Pazarı ziyaretinin ardından ilçede ev ev gezerek vatandaşları hanelerinde ziyaret eden Özdemir, gittiği her yerde sıcak ilgi ve sevgiyle karşılandı. Özdemir’e ziyaretlerinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

“YAPAMAZ DEDİKLERİ NE VARSA YAPTIK”

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hizmet Türkiye’ye birçok eser kazandırdığını söyleyen Özdemir, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı. Neler söylediler neler? Milletin faydasına olan hizmetlere engel olmaya çalıştılar. Yapamaz dediler. En son TOGG için bunu söylediler. TOGG nerede diye sordular. TOGG Gebze sokaklarında dolaşıyor. Kocaeli sokaklarında dolaşıyor. Türkiye sokaklarında dolaşıyor. Bu seçim eser ve hizmet siyaseti yapanlarla, yalan ve iftira siyaseti yapanların seçimi olacak. Hamd olsun 21 yıldır hizmet ve eser üreterek milletimizin hizmetine sunuyoruz. Bundan sonrası için da daha büyük projelerimiz, ülkemizin geleceği adına oldukça önemli çalışmalarımız var. İnşallah aziz milletimizin desteği ile 14 Mayıs’ın ardından söz verdiğimiz bu çalışmaları da hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.