Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt’tan Yıldızlı’ya: “Bizim yarımız kadar sahada değilsiniz”

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya sosyal medya üzerinden, “Bizim yarımız kadar sahada değilsiniz” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın sosyal medya üzerinden tartışmaları devam ediyor. Yıldızlı dün Kurt’a “Toplumda karşılığınız yok” demişti. Kurt’tan bugün cevap geldi. İşte Kurt’un o sözleri: “Harun Bey, Benim kürsü başından söylediğim sözlere iftira demişsiniz. Bunların tamamını sizin partilileriniz dedi. Hatta sizin taşeronluk yaptığınız yerleri partili ‘büyüğünüz’ ifade etti. Madem bunlar iftira niye bu iftiracıları partinizde barındırıyorsunuz. Bu iftiracı dediğiniz partililerinize disiplin soruşturması başlattınız mı?

20-30 KİŞİLİK İLÇE İSTİŞARELERİNİZ

20-30 kişi ile yaptığınız ilçe istişarelerinizden sonra dün bizim 1000 kişilik İzmit istişaremizin gündemde kalmasını istemediğinizden bu gündem değiştirme çabalarınız. Bizim yarımız kadar sahada değilsiniz. Vatandaşlarımız ile her an beraberiz. Dertlerini de sevinçlerini de biliriz. Genel Başkanınız geceliği 100.000 TL’lik otelde kalırken karşılığı var da bizim mi olmayacak?

İKİ SORU SORDU

Bir de “kürsü başından” söylediğim sözlerde size sorular sormuştum. Orası işinize gelmedi galiba.Yine sorayım, Genel Başkan yardımcınızın terörist Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edip Dostumu ziyaret ettim demesine ne diyeceksiniz? Grup Başkan vekilinizin okul öncesi kuran kursları Cumhuriyetin değerlerine aykırı kapatılmalı demesine ne yorum yapacaksınız?”

Harun Yıldızlı’dan MHP’li Kurt’a: Toplumda karşılığın yok!