Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Karakadılar: Aldığımız kararın arkasındayız!

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine, Ali Sarı’nın atanmasına CHP İzmit İlçe Yönetim Kurulu’ndan tepki dolu bir açıklama yapılmasından sonra CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, “Biz kararımızın arkasındayız” dedi.

CHP İzmit İlçe Gençlik

Sebahattin AydınCHP’de garip olaylar yaşanıyor. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Ali Sarı’yı atadı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i sık sık eleştiren Sarı’nın atamasının yapılması dikkat çekmişti. Bu atama sonrası CHP İzmit İlçe Yönetim Kurulu, yapılan atamayı tanımayacaklarını belirten bir açıklama yayımladı.

“PARTİMİ TARTIŞACAK DEĞİLİM”

Bu açıklama üzerine görüşünü aldığımız CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, “Ben partimi haberlerde veya sosyal medyada tartışacak değilim. Kabul etmeseler dahi bizi aramaları lazımdı. Gereken açıklamayı ben ilçe yöneticilerimizle görüşüp yapacağım.

“ARKASINDAYIZ”

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Örgütü’nün bir programı var. En yakın zamanda da İzmit’te saha çalışma programlarımıza başlayacağız. Biz aldığımız kararın da arkasındayız” dedi.

CHP İzmit’te gençler ve ana kademe kavgası!